Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от 156 Покажи съобщение
    ОК, а има ли някакъв обективен тест на баластите / ксеноните, който може да се направи или принципът е "сменяй наред, докато се оправи". Че досега на колкото майстори съм казал, не им се занимава нещо хич.
    Не съм наясно с историята при фабричните баласти. Аз съм с афтър маркет китайщини и при подобни проблеми менкам баласти или крушки ляво/дясно докато не установя, къде е проблемът.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• На фабричния ксенон също може за теста да размениш баластите но трябва малко повече разглобяване Не съм сигурен дали не се налага сваляне на фарове
      ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
        Имам 5 бр. оригинални джанти 16 цола за 166 + 4- капачки алфа ромео и подарък една гума....джантите са в перфектно състояние....продават се, или се заменят за такива, но за 5х98 или 4х98...
        Ама това не ти е по шаблон. къде пише на джантите какво е междуболтовото и колко е централния отвор. Тук имам едни джанти и такава информация не виждам.
        Пише Н2, какво е това? Може да е магистрала на Хавай, маршрут на лондонски автобус или два атома водород.
        И като не знам няма продаване тук, и не опитвам, обаче има други места където не искат такава информация. Като се замисля може и Хамър да е Н2
        Last edited by lordliness; d.m.y г., 03:32.
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
          Ама това не ти е по шаблон. къде пише на джантите какво е междуболтовото и колко е централния отвор. Тук имам едни джанти и такава информация не виждам.
          Пише Н2, какво е това? Може да е магистрала на Хавай, маршрут на лондонски автобус или два атома водород.
          И като не знам няма продаване тук, и не опитвам, обаче има други места където не искат такава информация. Като се замисля може и Хамър да е Н2
          А не ми се прави на модератор....пуснал съм специална тема в общи приказки....кажи си мнението в нея....тук просто съм поснал инфо, тъй като в определеният раздел не можах да пробия...).....все пак темата е за общи приказки и тук ....а и джантите са от определеният автомобил, който се обсъжда в тоя раздел....вече имам запитвания от колеги на л.с....та излишно си чешаш езика...)
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

А не ми се прави на модератор....пуснал съм специална тема в общи приказки....кажи си мнението в нея....тук просто съм поснал инфо, тъй като в определеният раздел не можах да пробия...).....все пак темата е за общи приказки и тук ....а и джантите са от определеният автомобил, който се обсъжда в тоя раздел....вече имам запитвания от колеги на л.с....та излишно си чешаш езика...)
            Ето виждаш ли, трябва да си пластичен и находчив, винаги има начин, не ми отговори на въпроса за това къде пише размерите, за това пиша тук, защото е общи приказки.

Comment

Ето виждаш ли, трябва да си пластичен и находчив, винаги има начин, не ми отговори на въпроса за това къде пише размерите, за това пиша тук, защото е общи приказки.
              Ако те интересува нещо може да ме попиташ на л.с...а не да ми казваш, какъв трябва или мога да бъда.....най добре е да се оплачеш на някой модератор.....))

Comment

Ако те интересува нещо може да ме попиташ на л.с...а не да ми казваш, какъв трябва или мога да бъда.....най добре е да се оплачеш на някой модератор.....))
                Разбрах, не знаеш.

Comment

Разбрах, не знаеш.
                  Виж сега не е мястото тук да се дърля ме ...казах ти къде може да спорим.....цяла тема има в общи приказки и може да ми кажеш, какво не съм разбрал.....
                  п.п..Извинявам се на колегите от раздела....за първи път пиша в него, но явно имам фенове, който по някакъв начин съм засегнал ...и ме преследват...
                  ))

Comment

Виж сега не е мястото тук да се дърля ме ...казах ти къде може да спорим.....цяла тема има в общи приказки и може да ми кажеш, какво не съм разбрал.....
                    п.п..Извинявам се на колегите от раздела....за първи път пиша в него, но явно имам фенове, който по някакъв начин съм засегнал ...и ме преследват...
                    ))
                    Аз стигнах до извода, че да пишеш или помагаш на някой тук е напълно безсмислено, загуба на време. Фенове, карат алфи щото са евтини, като ги купят без пари после срещат трудности с части и гориво.
                    Имаш толкова опции за продажба, чудя се защо опря до тук и настояваш.
                    Защо да не е място, това е общи приказки и говорим за джанти от 166. С моя помощ всички разбраха че ги продаваш без да имаш обява, нали?
                    Last edited by lordliness; d.m.y г., 00:49.

Comment

Аз стигнах до извода, че да пишеш или помагаш на някой тук е напълно безсмислено, загуба на време. Фенове, карат алфи щото са евтини, като ги купят без пари после срещат трудности с части и гориво.
                      Имаш толкова опции за продажба, чудя се защо опря до тук и настояваш.
                      Защо да не е място, това е общи приказки и говорим за джанти от 166. С моя помощ всички разбраха че ги продаваш без да имаш обява, нали?
                      Да, ама не....явно ни трябва преводач, за да си комуникираме ) ....значи...пуснах обява в определеният раздел, но не видя бял свят, заради някой си модератор...загатнах за това в този раздел, защото е логично да има интерес.....не само ги продавам, а и ги разменям, за такива от който имам нужда.....
                      п.п...истината е следната.....мой приятел ми казва...имам джанти за алфа...страхотни......обаче се бяхме почерпили.....и накрая като изтрезнях и ги бях взел вече....разбрах, че между болтувото разстояние...не е 5х98, а е 5х 108....и те така...няма се връщам назад...тоез пито платено....
                      А сега разбра ли ме...?)

---------- Post added at 23:46 ---------- Previous post was at 23:38 ----------

п.п...аз пак имам страхотни приятели в форума и не съм на твоето мнение.....помагали са ми, и аз им помагам с каквото мога.

Comment

• Трудно ще ги продадеш, няма много 166 и тези джанти не са много атрактивни, успех все пак.

Comment

Трудно ще ги продадеш, няма много 166 и тези джанти не са много атрактивни, успех все пак.
                          ..ама са здрави, прави, като нови...
                          Мерси...)

Comment

..ама са здрави, прави, като нови...
                            Мерси...)
                            Качваш се и караш
                            моите са същите и си ги харесвам много

Comment

• Колеги, голям ли е филма със смяната на задния тампон на двигателя на 166 2.0?
                              Алфа...всичко друго е компромис!
                              http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
                              Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
                              Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

Качваш се и караш
                                моите са същите и си ги харесвам много
                                Аз карам 155 и 156....няма как да ги кача....то има, ама не ми се преправя....

Comment

Working...
                                X